Vi gjør det enkelt!

VI KAN SELGE BILEN FOR DEG!

Select Auto kan selge bilen for deg i kommisjon. Dette fungerer så enkelt som at vi sammen går over bilen og blir enige om riktig markedspris.

Deretter tar vi oss av vask, klargjøring, bilder og annonsering. Ved eventuelt innbytte, finansiering o.l. vil Select Auto ta seg av alt og du får avtalt beløp rett inn på konto.

signature

Hvorfor selge gjennom forhandler?

- Vi tar oss av hele salgsprosessen.

- Vi tar oss av evt innbytte og finansiering

- Penger rett på konto etter salg

- Vi tar oss av alt papirarbeid inkl. omregistrering

Import av bil

Har du funnet drømmebilen i utlandet men er usikker på hvordan du får den til Norge, eller ønsker du bare å betale mindre for en helt ny bil ..?

Select Auto kan hjelpe deg med hele prosessen, fra å finne riktig bil hos riktig forhandler i utlandet, til å få den fraktet og registrert i Norge og levert fiks ferdig på døra.

Finansiering

Vi leverer skreddersydde finansieringsløsninger til våre kunder. Gjennom våre samarbeidende banker kan vi tilby finansiering fra 0,- kontant og opptil 10 års nedbetaling.

Ta kontakt for finansieringstilbud fra 0,- kontant / opptil 10 års nedbetaling!

EKS: Månedsbeløp 2000,- med 0,- i egenkapital og 10 års nedbetaling!

Forsikring

Vi kan tilby deg en gunstig forsikring på din neste bil. Gjennom oss kan du få tilgang til rabatterte priser hos flere store forsikringsselskaper. På mange modeller tilbys også dekning for motor/girkasse/drivverk, gratis leiebil og fri veihjelp/ruteskift. Vi forsikrer bilen din mens du venter, og du kan trygt kjøre hjem din neste bil.

Garanti

I samarbeid med en av Norges ledende garantileverandør Autoconsept AS kan vi tilby garanti opptil 36 mnd. Her kan du velge alt fra ordinær bruktbilgaranti til toppdekning med fri km og 0,- i egenandel. Ta kontakt for priser!

Hente service

Kommer du med fly eller tog, henter vi deg fra Oslo Lufthavn Gardermoen eller Oslo S.

instagram
Følg oss på Instagram
@selectauto.no